Nederlands design voor Duitse prijzen

Welkom bij Wansing Keukens!

Door onze unieke locatie in de Achterhoek, op de grens tussen Duitsland en Nederland kunnen wij leveren tegen de laagste prijs van Nederland. En met meer dan 500 verschillende keukens van Nobilia en Müller Küchen uitgevoerd in kunststof, lak, ultramat, hoogglans, fineer, hout, aluminium, rvs, glas en ook greeploos bieden wij een zeer ruime keuze.

LET OP: TIJDELIJK GEEN SHOWROOMBEZOEK MOGELIJK
i.v.m met verhuizing is per  1 december 2018 ons nieuwe post- en afleveradres:
Wansing Keukens
Doetinchemseweg 1A
7051 AA Varsseveld
Lees meer…

Ons motto

Ons motto is: “een tevreden klant brengt een nieuwe klant”. Vele klanten uit Dinxperlo, Aalten, Varsseveld, Ulft, Gaanderen, Gendringen, Doetinchem, Beek, Didam, Winterswijk, Lichtenvoorde, Zelhem, Groenlo en zelfs buiten de Achterhoek in Duiven, Arnhem, Oosterbeek en Velp en in Duitsland (Emmerich, Bocholt, Isselburg en Borken) gingen u voor en behoren tot de tevreden klantenkring van Wansing Keukens Dinxperlo.

Persoonlijke service

De kennis en persoonlijke service van een kleinschalige keukenspecialist, met prijzen voordeliger dan de grootwinkelketens zoals een Mandemakers, Brugman, Reddy, Keukenloods, Keukenconcurrent, Grando, Keukenkampioen, Bruynzeel, Kvit of de bouwmaterialenhandel en bouwmarkten maken van Wansing Keukens een begrip in de regio. Levering door heel Nederland met vakkundige montage, incl. aansluiten water, gas en elektra.