Inbouwapparatuur

Natuurlijk leveren wij ook inbouwapparatuur van diverse merken: Atag, AEG, Airodesign, Bauknecht, Bosch, Elica, Etna, Exquisit, Franke, Falcon, Inventum, Liebherr, Miele, Neff, Pelgrim, Quooker, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Maar ook de Duitse AEG onder de naam Progress Design en Leopard de Duitse Zanussi en Junker.

Enkele merken willen we graag nader beschrijven.

MIELE

Keukenapparatuur van Miele heeft een goede reputatie vanwege de hoge kwaliteit, innoverende technologieën en lange levensduur. Zie meer op: www.miele-acties.nl

AEG

Of het nu inductiekookplaten, afzuigkappen, vaatwassers of Comi-stoomovens zijn, AEG heeft een zeer compleet assortiment keukenapparatuur met geweldig design. Kijk voor meer info op AEG

NEFF

Neff staat garant voor hoge kwaliteit inbouwapparatuur en biedt de nieuwste technologieën. Neff keukenapparatuur inspireert jouw creativiteit in de keuken, Zie Neff.nl voor meer info.

ATAG

keukenapparatuur van ATAG is zeer bekend en biedt ruime keuze in kookplaten, vaatwassers en nog veel meer. We love to cook! Zie Atag.nl voor meer info.

PELGRIM

Net als ATAG zijn ook de apparaten van Pelgrim zeer bekend en betrouwbaar. In onze showroom vindt u dan ook diverse keukenopstellingen met inbouwapparatuur van dit merk. Pelgrim: mooi makkelijk!

 

Wansing Keukens levert u de nieuwste apparatuur van diverse merken. Een voorbeeld van een echte keukennoviteit is de inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging.