Wansing Keukens al 50 jaar een begrip!

Voor Wim Wansing (zie foto) van Wansing keukens (voorheen gevestigd te Dinxperlo) is het 50 jaar geleden dat hij met het “keukenvirus” besmet is geraakt.

In deze lange reeks van jaren heeft hij veel veranderingen mogen meemaken in de wereld van de inbouwkeuken.

Om in deze snel veranderende wereld een plek te kunnen behouden is voortdurend aanpassing nodig op het gebied van Design en vooral in de zich snel opvolgende producten in de apparatenmarkt.

Tevredenheid voor de volle 100%. 
Bij Wansing Keukens gaan wij ervoor! Goede voorbereiding en persoonlijke aandacht van zijn groot belang. Maar ook na de aankoop van uw keuken houdt bij Wansing de service niet op. Een goede montage bepaald voor een groot deel de levensduur van uw keuken. Dat geldt ook voor het onderhoud. Daarom heeft Wansing Keukens een duidelijke handleiding voor uw keuken klaarliggen. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u gerust terecht bij Wansing Keukens, want tevreden klanten zorgen voor nieuwe klanten.

Natuurlijk levert Wansing Keukens ook inbouwapparatuur van diverse topmerken: Atag, AEG, Airodesign, Bauknecht, Bosch, Elica, Etna, Exquisit, Franke, Falcon, Inventum, Liebherr, Miele, Neff, Pelgrim, Quooker, Siemens, Whirlpool , Zanussi en diverse Duitse merken.